Cestujete? Vybavení jako stvořené na cesty

Máme pro Vás tipy, jak si usnadnit cestování s vychytávkami od Nite Ize, které by se Vám na cesty mohly určitě hodit. V Nite Ize vědí nejen jak zapakovat doklady nebo jak si užít focení i pod vodou, představujeme 5 produktů, které by vám na cestě neměly chybět

1.Nite Ize RunOff Vodotěsné tašky a pouzdra

Vodotěsné a prachtěsné tašky a pouzdra Nite Ize mají patentovaný zip    TRU® ZIP, bezzubý zip s tichým a hladkým zavíráním, jsou vyrobené z termoplastického polyuretanu (TPU) pro vysokou odolnost,  pružnost a životnost. Cestovní puzdra a tašky jsou kompresní, velice lehké a hodí se tedy i na cestování nalehko. Pokud se zip začne hůře otevírat a zavírat, stačí jej namazat ubrouskem TRU ZIP.

  

RunOff Waterproof Packing Cubes on the beach

2. Závěsný organizér Nite Ize GearLine

Super vychytávka pro cestování pod stan nebo s obytňákem tenhle Nite Ize GearLine. Využijete ho pro zavěšení vybavení, pověsit jde jak vertikálně, tak horizontálně, hodí se i na sušení vybavení. Balení obsahuje pevný popruh s oky, 5 ks karabinek S-Biner #2 a 5 ks S-Biner #4 a navíc 2 ks vázacího drátu Gear Tie 12". 

GLN4-M1-R8_F_0067b_SQRGB

 
Umíme i rozsvítit a rozzářit Vaši večerní grilovačku nebo párty. Dokáže i vyznačit bezpečně cestu ke dveřím nebo ke stanu v kempu. Můžete ho hodit i do chladícího boxu, ať víte, jakou dobrotu vytahujete. Nite Ize NiteGem je voděodolný do 1 metru a navíc plave a to z něj dělá super osvětlení třeba i do bazénu nebo výřivky. NiteGem má hladký, jemný povrch a umí svítit stále nebo blikat. A na jedny baterky vydrží svítit až 20 hodin!

 

 
 
NG-02-R7_F_1850B_SQRGB
 

4. Multifunkční peněženka s blokací RFID Nite Ize Financial Tool RFID Blocking

I bezpečnost financí a multifunční nástroj v jednom se na cestách ukáže jako neocenitelný pomocník. Takhle peněženka na bankovky má navíc RFID blokaci, která ochrání Vaše data na platební kartě. Navíc s tímto nástrojem Vás nevykážou z letadla, přesto, že budete mít u sebe peněženku, otvírák na lahve, klíč na matky, páčidlo na hřebíky, křížový a plochý šroubovák, řezák, měřítko a úhloměr. Sice to není Party James jako z filmu ...a zase ta Lucie!, ale svede toho taky spoustu!
 
FMTR-01-R7_F_0032_SQRGB
 
 
Kdyby světýlka do výpletu kol Nite Ize Spokelit měla Jana Preissová ve filmu Jak vytrhnout velrybě stoličku, určitě by malého Vašíka mohla pronásledovat při lezení na hory i s prima osvětleným kolem - pak by možná Vašík raději jezdil večer na kole a skalám by se vyhýbal. Tyhle světlýka jsou nabíjecí, takže stačí nabít, rozjet a užívat si blikání nebo svícení - červeně, zeleně, modře nebo bíle. Prostě pecka!
 
SKL-NSE2-TLT_HLSBA_F_1043b_SQRGB (1)
 
 
Ať už si na cesty vyberete z Nite Ize nepřeberné nabídky vychytávek, vylepšováků, světýlek a dalšího vybavení nebo ne, přejeme Vám šťastnou cestu a hladký návrat domů!