5 tipů na cesty se psem

 Máme pro Vás několik tipů, jak cestovat s mazlíčkem a jak Vám mohou cestování usnadnit některé produkty od nás.

 1. Jídlo a pití

Na cestách je potřeba myslet na pitný režim a stravování Vašeho mazlíčka. Granule ani pamlsky u nás nenajdete, ale máme pro Vás cestovní misku nejen na vodu Raddog, která je vyrobena z nylonu, je skládací, nepropustná, ultralehká, Pojme půl liru tekutiny nebo podobné množství granulí. Miska je skladná a v balení je karabinka pro připevnění na opasek nebo batoh. Takže ji můžete mít pořád při ruce. Po použití ji stačí opláchnout, proklepnout a složit zpět do malého balíčku a jde se zase dál.

2. Obojek a vodítko

Tady máme víc tipů. Pro pejska, který se snadno přivolá, máme  Raddog - vodítko a obojek v jednom . Ale v jiné podobě, než jak ho znáte. Naše navíjecí vodítko se navíjí opačně - do obojku. Pejsek si nosí na krku v obojku vodítko, po přivolání k noze stačí vodítko vytáhnout a psa máte zase u sebe a bezpečně na provaze. Ideální na cestování, samozřejmě i do parku ve Vašem městě.

allign: center

Není nic horšího, než pes, který není v šeru nebo v noci dobře vidět. U nás umíme rozsvítit vodítko nebo obojek. Nite Ize dobíjecí svítící vodítko LED NiteDog  Vodítko svítí po celé délce a na jedno nabití dokáže zářit až 6,5 hodiny. Vodítko je vyrobeno z optických vláken, umí svítit nebo jen blikat. Vodítko měří 152 cm, máme ho v zelené nebo modré barvě. Vodítko je voděodolné, takže není problém používat ho v dešti.

 

 NDLR-17-R3_F_0504C_SQRGB

 

3. Frisbee

Někteří spi dávají přednost míčku, jiní mají raději Frisbee. Nejhorší je, když pes nepostřehne dráhu letu a když je šero a vysoká tráva, můžete se vydat hledat frisbíčko až druhý den za světla. Ale ne s našim Frisbee - létajícím diskem - talířem - Nite Ize Flashlight® ,který je vyroben z měkkého plastu. Má v sobě dlouhotrvající jasně svítící LED diodu, která svítí všemi barvami duhy + bílé. Snadno vyměnitelné baterie jsou místěny v uzávěru odolným proti psímu kousání. Vy a Váš miláček si tak můžete užít procházky v šeru nebo v noci. U jako každé jiné psí hračky, nikdy psa nenechávejte si hrát bez dozoru!

 

 

FFDD-07-R8_F_7976_SQRGB (1)

4. Svítící balónek - ten musíte mít!

  Máte psa, který nade vše miluje míčky? Pak tento produkt si Vy a Váš pejsek naprosto zamilujete! Svítící míček Nite Ize Glowstreak Wild Led Ball-Disc-O je míček vhodný pro větší plemena, je vyrobený z měkkého plastu a jeho jedinečný drážkovaný design umožňuje dokonalé uchopení v ruce a psovi ať už z náhubkem nebo bez něj. Je odolný vůči kousáním a slintáním a vodotěsný, dokonce může plavat. Má automatické vypínání světla -  5 minut svítí a 5 minut bliká a pak shasne. Míček s LED diodami s Disc-O svítí všemi barvami duhy, který jsou uloženy v jádře míčku a zapíná se pouhým odrazem. V jádře míčku jsou také uloženy 2 snadno vyměnitelné baterky, které svítí až 35 hodin hry. 

balonek Nite Ize

5. Teď se Vám pes neztratí!

Mějte pořád přehled kde váš toulající pes je díky Připínatelnému pouzdru na lokátor Nite Ize Apple AirTag Wearabout pro domácí mazlíčky .   V dnešní době čipování je snazší ztraceného psa identifikovat. Pokud ale chcete mít přehled, kde se Váš mazlíček nachází pomocí mobilního telefonu, je nejsnazší mu na obojek připnout Apple Air Tag.  

 

 Ať už si na cesty se svým psem vyberete z Nite Ize nepřeberné nabídky vychytávek, vylepšováků, světýlek a dalšího vybavení nebo ne, přejeme Vám šťastnou cestu a hladký návrat domů!