3 jednoduché způsoby, jak se zabalit do fitka

 

Uložení a uspořádání vašeho vybavení vám to nemusí ztěžovat. Pokud potřebujete nějaké šikovné způsoby, jak se zbavit nepořádku a srovnat si svou sportovní tašku, čtěte dál.

1. Zabalte si výbavu


Obvykle je moje sportovní taška naplněná až po okraj vším, co potřebuji. Problém je v tom, že ztrácím obrovské množství času opakovaným vybalováním a přebalováním, abych našel jednu věc. Pokud chcete tuto frustraci omezit, udělejte si radost a pořiďte si několik balíčků balíčků 
Gear Ties
. Můžete pomocí nich úhledně složit a svázat téměř cokoli. Podívejte se na to:

 

2. Natoč si svůj progres na telefon

Fitness-Organization-steelie-film

Pokud jste samouci, můžete si svůj pokrok natočit na telefon, málokdy je ale místo kam ho položit tak, aby Vás snímal celého nebo tu část, kterou potřebujete. Když máte na zadní straně telefonu magnetický držák Steelie, tak svůj telefon můžete upevnit kamkoliv si jen budete přát. Naštěstí je většina vybavení v posilovně z kovu, takže tahle vychytávka se dá využít téměř u každého stroje. A samozřejmě nejen pro nahrávání sebe při cvičení, odpočet času, jak dlouho ještě mučit tělo daným cvikem a potom nešlápnout na telefon na zemi je k nezaplacení!

 

3. Už nikdy neztrácej nebo nehledej klíče

Každý věčně hledá v hluboké tašce kde má klíče a otázka “Kde mám klíče” přichází stále a stále. Není nad to si vybrat oboustrannou karabinu S-Biner s pojistkou v barevné variantě která Vám bude vyhovovat, připevnit jednu stranu na tašku a na druhou nacvaknout klíče. Samozřejmě, že je možné vybrat si i z jiných druhů karabin - nechceš nosit těžké klíče? Máme karabinku i v hliníku, pokud hledáš ještě lehčí karabinku - plastové máme taky. Osobně preferuji karabinku se zámkem, tam je jistota, že klíče nevyklouznou nechtěným pohybem (hod tašky na zem z výšky po chlapsku umí karabinku pravděpodobně otevřít - ale ne rozbít).

Fitness-Organization-s-biner

 TIP: 

Klíčky od skříňky v šatně nosíme všichni u sebe - obligátní otázka - Kam s nimi? Super věcička je silikonový pásek - ideální řešení - na konci pásku, který se natáhne snadno na zápěstí,  je  uzamykatelná karabina kam si zacvaknete klíče - prostě pecka!